RIKKEN BESTRATING EN GROENVOORZIENING
 

OVER ONS

Rikken bestrating en groenvoorziening staat voor kwaliteit, service en flexibiliteit. Wij streven naar perfectie in onze projecten, vanaf het eerste gesprek tot aan de aanleg van uw droomtuin. Daarvoor worden alleen de beste materialen en apparatuur gebruikt, zodat er een optimaal resultaat wordt gerealiseerd. Wij denken mee met de klant en streven ernaar aan al uw wensen en behoeften te voldoen. Door korte lijnen in de organisatie zijn wij in staat flexibel te werken, waardoor uw wensen en behoeften te allen tijden worden vervuld. Met al onze ervaring in het vak helpen wij u graag verder met uw droomproject.

HET BEDRIJF

Rikken bestrating en groenvoorziening is in 2007 opgericht. Het bedrijf bestaat uit werknemers met jarenlange ervaring in de stratenmakers- en hoveniersbranche. Ter ondersteuning werkt het bedrijf samen met een aantal partners met ervaring in het betreffende werkgebied. Deze partners zijn geselecteerd op diverse criteria, waaronder kwaliteit, ervaring en vakbekwaamheid.

Kwaliteit, service en flexibiliteit staan centraal in het bedrijf. Dit komt terug in zowel de projecten als in de communicatie tussen klant en onderneming. Daarnaast waarborgen wij onderstaande kernwaarden middels de volgende zaken:

  • Kwaliteit: wij werken uitsluitend met de beste materialen en kijken daarbij naar kleurvastheid, maatvorm en verwerkingsmogelijkheden. Daarnaast streven wij ernaar zoveel mogelijk milieuvriendelijke producten te verwerken. Om de kwaliteit te waarborgen gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsapparatuur om een zo optimaal mogelijk resultaat te realiseren. 
  • Service: bij het realiseren van uw droomproject werken wij uitsluitend met gepassioneerde professionals. Zij weten alles van de producten en kunnen u te allen tijden voorzien van advies en uitleg. Echter is na de afronding van de werkzaamheden onze taak nog niet afgerond, wij staan voor u klaar om u na het traject bij te staan op basis van onderhoudsplannen, informatieverstrekking over de materialen en alle overige zaken. 
  • Flexibiliteit: uw wensen en behoeften staan centraal tijdens het ontwerp en de aanleg, maar gaandeweg het traject vordert kunnen nieuwe inzichten wijzigingen met zich meebrengen. Doordat wij werken met korte lijnen binnen de organisatie en met onze leveranciers, zijn wij in staat snel te schakelen. Zo kunnen wij flexibiliteit waarborgen waardoor uw droomproject kan worden gerealiseerd. Wij zijn pas tevreden wanneer u met een tevreden gevoel kan genieten van uw droomtuin.

MISSIE EN VISIE

Missie: Rikken bestrating en groenvoorziening staat voor kwalitatief hoogstaande projecten in zowel de particuliere als de zakelijke markt, waarbij kwaliteit, service en flexibiliteit centraal staan.

Visie: Rikken bestrating en groenvoorziening wilt zowel de particuliere als de zakelijke markt laten genieten van het buitenleven door het ontwerpen, realiseren en onderhouden van inspirerende projecten. De aspecten die centraal staan in de onderneming zijn welwillendheid, oplossingsgericht, kennis, ervaring en motivatie. 

MAATSCHAPPELIJK VERANTWOORD ONDERNEMEN

Aandacht voor mens en milieu is een steeds belangrijker worden aspect in de bedrijfsvoering van alle bedrijven. Zo ook bij Rikken bestrating en groenvoorziening. Ondernemen met het oog op de omgeving en de toekomst, daar staan wij voor. Om de volgende generaties te laten genieten van een schone omgeving, hebben wij de volgende zaken geïmplementeerd in onze bedrijfsvoering:

  • Verwerking van gerecyclede en ecologisch verantwoorde producten;
  • Creëren van natuurlijke afwateringsmogelijkheden;
  • Aanleggen van voldoende groen;
  • Beperken van het gebruik van motorisch aangedreven materieel;
  • Digitaliseren van offerte- en rekeningsysteem.
E-mailen
Bellen
Map
Info