RIKKEN BESTRATING EN GROENVOORZIENING
 

TUINONTWERP DUIVEN

Een tuinontwerp is de basis voor iedere tuin. Bij Rikken bestrating en groenvoorziening snappen wij als geen ander hoe die tuin moet worden vormgegeven. Onze architecten maken van uw tuin een droomtuin. Een passend tuinontwerp is te realiseren voor iedere situatie!

''Een kindvriendelijk tuinontwerp, waarbij we jaarrond kunnen genieten van onze tuin middels een ruime overkapping en diverse terrassen. Wij willen samen met onze kinderen kunnen genieten van de ruimte die de tuin ons biedt zodat wij te allen tijden kunnen ontspannen.''

 OVERZICHTELIJKE, KINDVRIENDELIJKE ACHTERTUIN

Diverse terrassen, een ruime overkapping en landelijke kenmerken. Dat was het uitgangspunt voor dit tuinontwerp. Door het toepassen van verschillende materialen, wordt de moderniteit benadrukt. Rechtlijnig om overzicht en eenvoud te creëren, rust uit te stralen en het onderhoudsniveau te waarborgen. Een groene wal tegen de schutting aan de achterzijde van de tuin, de waterpartij en diverse soorten verharding geven dit tuinontwerp karakter en een groen uiterlijk. Het gazon zal dienen als speelplek voor de kinderen, terwijl de ouderen uit het gezin onder de overkapping vertoeven. De eyecatchers in de beplanting én de oude werkbank zijn uitgelicht middels grond- en prikspots. 

E-mailen
Bellen
Map
Info