RIKKEN BESTRATING EN GROENVOORZIENING
 

TUINONTWERP LATHUM

Een tuinontwerp is de basis voor iedere tuin. Bij Rikken bestrating en groenvoorziening snappen wij als geen ander hoe die tuin moet worden vormgegeven. Onze architecten maken van uw tuin een droomtuin. Een passend tuinontwerp is te realiseren voor iedere situatie!

''Een tuin die aansluit bij de natuur met organische vormen maar ook strakke lijnen die passend zijn bij het huis. De borders moeten natuurlijk lijken, zoals het bedoeld is door de natuur. Verder willen we kunnen genieten van zowel de ochtend als avond zon.''

STRAK EN TOCH LANDELIJK

Een zijtuin die toegankelijk, open maar wel verrassend is door zijn beplanting. In dit tuinontwerp is er voor gekozen om een overzichtelijke zijtuin te ontwerpen, waar gezellige zithoeken zijn gecreëerd in lijn met de woning. De borderbeplanting loopt golvend langs een beukenhaag en eindigt bij het laatste terras aan de waterkant. Perfect op elkaar aangesloten dus! De robuuste tegels in combinatie met de gebakken bestrating geven de tuin karakter en laten de landelijke stijl terugkomen. De borders zijn intensief aangeplant met een variëteit aan beplanting met enkele eyecatchers zoals een meerstammige boom, hortensia's en de bestaande prunusbomen. Het verlichtingsplan in combinatie met de accessoires van cortenstaal maken deze tuin af. 

E-mailen
Bellen
Map
Info