RIKKEN BESTRATING EN GROENVOORZIENING
 

TUINONTWERP LOBITH

Een tuinontwerp is de basis voor iedere tuin. Bij Rikken bestrating en groenvoorziening snappen wij als geen ander hoe die tuin moet worden vormgegeven. Onze architecten maken van uw tuin een droomtuin. Een passend tuinontwerp is te realiseren voor iedere situatie!

''Het vakantiegevoel naar huis brengen. Dat is wat wij graag willen met onze achtertuin. Een tuin in mediterrane stijl, met Griekse invloeden. In de zomermaanden jezelf wanen op vakantie terwijl je toch in je eigen tuin zit. Dat is onze wens!''

MEDITERRANE RUST

De rust, details en kleurgebruik maken een tuinontwerp tot een mediterrane tuin.  In dit ontwerp is ervoor gekozen om het onderhoudsniveau zo laag mogelijk te houden, terwijl er door het gebruik van verschillende materialen en kleuren toch het vakantiegevoel is behouden. De aanwezigheid van hout, grind en keramische tegels geven deze tuin gebruiksgemak én doet het ontwerp eer aan. Beklede bloemborders met flagstones, een houten vlonder, een opbergschuur met geïntegreerde houtopslag en tevens bank, de aanwezigheid van stijlvolle bloempotten gevuld met prachtige palmen. Deze tuin ademt sfeer, onderstreept door het verlichtingsplan en kleurgebruik. Vier vakantie in eigen land!


E-mailen
Bellen
Map
Info