RIKKEN BESTRATING EN GROENVOORZIENING
 

TUINONTWERP DUIVEN

Een tuinontwerp is de basis voor iedere tuin. Bij Rikken bestrating en groenvoorziening snappen wij als geen ander hoe die tuin moet worden vormgegeven. Onze architecten maken van uw tuin een droomtuin. Een passend tuinontwerp is te realiseren voor iedere situatie!

''Een strak vormgegeven tuin met een landelijk karakter, waar het complete buitenleven zich afspeelt. Met ruimte voor ontspanning in elk jaargetijde voor zowel mens als dier. We willen genieten van al het moois van de natuur, gecombineerd in een tijdloos design.''

STRAK VORMGEGEVEN ACHTERTUIN

Landelijke elementen, strakke lijnen en speels materiaalgebruik. Deze achtertuin laat je door het gevarieerde materiaalgebruik met oog voor detail doen genieten van alles wat een buitenruimte te bieden heeft. Genieten van de middagzon op het houten zonneterras, borrelen tot in de late uurtjes dichtbij huis of genieten onder de veranda met glazen schuifwanden. Elk moment van de dag een geschikte plek in je eigen achtertuin. Ontspannen na een dag hard werken? De buitendouche en jacuzzi bieden uitkomst, waarna kan worden genoten van strak vormgegeven architectuur van de tuin, met lamellenwand en prachtige beplanting. Van siergrassen tot meerstammige bomen, van Toscaanse jasmijn tot bamboe, groen in elk seizoen! Het keramische buitenterras, aangevuld met gebakken straatwerk en halfverharding geven deze tuin een laag onderhoudsniveau. 

E-mailen
Bellen
Map
Info