RIKKEN BESTRATING EN GROENVOORZIENING
 

TUINONTWERP ZEVENAAR

Een tuinontwerp is de basis voor iedere tuin. Bij Rikken bestrating en groenvoorziening snappen wij als geen ander hoe die tuin moet worden vormgegeven. Onze architecten maken van uw tuin een droomtuin. Een passend tuinontwerp is te realiseren voor iedere situatie!

''Een simpele maar doordachte voor- en achtertuin met een vriendelijk onderhoudsniveau. We houden van strakke vormgeving, met speels materiaalgebruik voor een moderne uitstraling. Met meerdere terrassen om de gehele dag van de zon te kunnen genieten.''

Moderne entree voor optimaal gebruiksgemak

Arriveren bij een strak vormgegeven nieuwbouwwoning op een net zo strakke oprit. De afwisselende bestrating, aangevuld met halfverharding, accentueren de breedte van het perceel en geven een ruime indruk. De belijning is in de voortuin doorgetrokken en simpel vormgegeven met een laag onderhoudsniveau. Het gebruiksgemak, gecombineerd met strak lijnenspel, vormt deze voortuin tot een stijlvolle bestemming. Leibomen beperken de inkijk, siergrassen geven het moderne karakter van de buitenruimte weer. De licht gekleurde halfverharding, in combinatie met tegelpaden geven de oprit een strak uiterlijk. Om de privacy te waarborgen en tegelijkertijd een spannende inkijk te creëren dient te geplaatste palenwand aan de voorzijde van de woning. Strak, modern, onderhoudsvriendelijk maar zeker niet saai!

Doordacht lijnenspel met voldoende privacy

Een modern vormgegeven achtertuin waarbij gebruiksgemak centraal staat. Simpele, strakke belijning die de looprichtingen accentueren en gelijkvloerse overgangen met voldoende ruimte om op elk moment van de dag te genieten van de zon. Loungen op het achterste terras, borrelen met vrienden op het hoofdterras of even uitrusten op de bank. Deze moderne achtertuin biedt vele mogelijkheden. Aangekleed met rustige bestrating, speelse halfverharding en jaarrond groene beplanting inclusief kunstgrasveld. Deze tuin staat er in ieder jaargetijde strak bij. Door de blijvend groene taxushaag rondom het perceel is privacy op elk moment van het jaar gewaarborgd, terwijl de leibomen achteraan het perceel de inkijk tot een minimum beperken. Het houtwerk met design bloempotten geven de tuin ook vanuit huis zijn stijl. Het verlichtingsplan laat de tuin ook in de late uurtjes stralen.

E-mailen
Bellen
Map
Info