RIKKEN BESTRATING EN GROENVOORZIENING
 

TUINONTWERP ZEVENAAR

Een tuinontwerp is de basis voor iedere tuin. Bij Rikken bestrating en groenvoorziening snappen wij als geen ander hoe die tuin moet worden vormgegeven. Onze architecten maken van uw tuin een droomtuin. Een passend tuinontwerp is te realiseren voor iedere situatie!

''Een tuin die erop is gericht om de toekomst tegemoet te gaan. Overzichtelijk, kindvriendelijk en met ruimte voor ontspanning. Werken in het groen vinden we geen probleem, maar we willen wel van onze vrije tijd kunnen genieten na een lange week.''

SPEELS MODERNE ENTREE

Een entree gevormd door strakke lijnen, omringd door groen en aangekleed met moderne accessoires. Het uitgangspunt voor dit tuinontwerp is om zo functioneel mogelijk een designvolle voortuin te realiseren. Vlakken bestrating omringd door grind, paden van grote robuuste tegels, een taxushaag ter afscheiding en enkele eyecatchers gerealiseerd met plantenbakken en beplanting. De beplanting zal gevormd worden door twee meerstammige bomen, omringd door diverse siergrassen en taxushagen. Geheel passend bij de groene uitstraling van de wijk!

OVERZICHTELIJK MODERNE ACHTERTUIN

Een tuin gericht op de toekomst. De aanwezigheid van vele terrassen, een pergola met opbergschuur en diverse soorten groen. Het uitzicht op het water wordt behouden door een overzichtelijk tuinontwerp te combineren met diverse zichtlijnen vanaf de vele terrassen. Privacy vanaf de waterkant richting de pergola, een open structuur vanaf de vlonder en huiskamer. Door te kiezen voor diverse soorten hout, keramische tegels, gebakken bestrating en gazon wordt gebruiksvriendelijkheid gecombineerd met natuurlijke elementen. Geheel aansluitend bij de natuurlijke omgeving van de wijk. Enkele meerstammige bomen, leibomen en borderbeplanting geven de tuin een aangename sfeer, wat wordt geaccentueerd door het verlichtingsplan. Gemak, onderhoudsvriendelijk en modern, deze tuin in Zevenaar is gericht op de toekomst!

E-mailen
Bellen
Map
Info